Naše Usluge

Pored modernih i stilskih frizura nudimo i usluge pedikira, manikira i masaže. Mi volimo da pratimo trendove i ne bojimo se experimentisati sa novim stilovima i trendovima.

NAŠE USLUGE

Mi smo profesionalni Hair and Beauty salon i uvijek nastojimo da vi izgledate fantastično. Za svaku priliku postoji određen izgled za koji će se pobrinuti naš stručni tim dizajnera i frizera.

Frizure i Kondicioniranje

Frizure bilo kojeg tipa sa kondicioniranjem kose. Pranje kose sa kondicioniranjem i vrući peškir za opuštanje glave i kose.

Balayage

Fancuska tehnika bojanja kose. Bukvalan prevod znači "pokret metenja". Naši frizeri koriste ovu tehniku, pažljivo dodavajući boju na kosu rukama umjesto tradicionalnog bojanja kose koristeći foliju.

Pramenovi

Izvlačenje pramenova djelimično ili u cijelosti. Ova tehnika bojanja kose je i dalje jako popularna jer daje poseban sjaj i izgled frizuri.

Popravka Boje

Popravka boje frizure često može biti baš ono što vama treba. Kada se koriste dvije ili više boja onda popravkom boje moguće dobiti jasnoću i dodatni nov izgled frizure.

Tretman Kose

Poboljšanje izgleda frizure i kose, dodatno nadograđivanje, dodavanje volumena, promjena iz ravne u polu kovrdžu i kovrdžavu kosu. Koristimo profesionalne kreme i šampone kako bi vaša kosa dobila punoću i sjaj.

Šminkanje i Masaža

Šminkanje cijelog lica. Izvlačenje i dorada trepavica, obrva i oblikovanje usana. Masaža tijela pomoću posebnih drvenih masažerskih poluga. Garantujemo skidanje celulita i jačanja mišićne mase već u prvih 5 sesija.

Izgledajte fantastično uz našu pomoć. Naši profesionalni dizajneri će se postarati da vam usklade svaku želju. Mi postojimo zbog vas i vama stojimo na usluzi. Pored modernih frizura nudimo i usluge masaže, šminkanja, pedikira i manikira.

© 2024 Twins Beauty Salon

Website & Design by MaivDigital